Kedves Kitöltő :)
Hompoth Emőke vagyok, végzős pszichológus hallgató. Köszönöm, hogy részt veszel a kutatásban, ami a szakdolgozatom elkészítését segíti. A kutatás során minden adatot csak tudományos célokra használunk fel. Az adatgyűjtés név megadása nélkül történik, ezért egy meghatározott szempontok alapján létrehozott jeligét kell megadni:)

A jeligét a következők sorrendjéből állítsd össze kérlek, kötőjellel elválasztva:
1. a születésed napja (egy vagy kétjegyű szám)
2. a keresztneved harmadik betűje
3. édesanyád nevének kezdőbetűje
4. édesapád nevének kezdőbetűje
5. az utca utolsó két betűje, ahol laksz

Például István jeligéje, aki január 4-én született, anyukája Anna, apukája József és a Tél utcában lakik: 4-t-A-J-él.
A jeligét kérlek írd le vagy jegyezd meg, később még szükség lesz rá.

Azonosítás/jelige


Arra kérlek, hogy akkor kezdj neki a feladatnak és a kérdőíveknek, ha biztosítani tudod magad számára a nyugalmat és egyedüllétet a következő 7-10 percben. Ugyanis ha szól a zene, vagy a szobában van még valaki, esetleg szól a telefon (stb.) az befolyásolhatja a teljesítményed és a kérdőívekre adott válaszaid, ami torzíthatja a vizsgálati eredményeket.

Ha valamilyen kérdésed van, bátran fordulhatsz hozzám (hompothemoke@gmail.com), vagy témavezetőmhöz, Szegedi-Hallgató Emeséhez (hallgato.emese@gmail.com).

A kezdéshez kattints:  
Wisconsin - kártyaszortírozási teszt
Ebben a játékos feladatban kártyákat kell kategorizálni a rajtuk lévő képek alapján. Öt kártyát látsz a felső sorban, melyek különböznek egymástól szín, forma és szám szerint. Az alsó kártyát ezekhez kell besorolni valamilyen szabály szerint úgy, hogy a választott felső kártyára rákattintasz. Arra neked kell rájönnöd, hogy mi az aktuális szabály, vagyis hogy szín, szám, vagy forma szerint kell besorolni a kártyákat.

Minden kattintás után visszajelzést kapsz, hogy az általad alkalmazott szabály megfelelő volt-e. Nem baj, ha hibázol, ez természetes, csak próbáld meg kitalálni a szabályt, és aszerint besorolni a kártyákat.

A kezdéshez kattints: Tovább