Notice: Undefined variable: mnev in /home/h252443/public_html/index.php on line 3 Notice: Undefined variable: mnev in /home/h252443/public_html/index.php on line 5 Notice: Undefined variable: f in /home/h252443/public_html/index.php on line 34 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/h252443/public_html/index.php on line 34 Ackh designed
Csőváz wazzeg!!!
Felhasználói név:
Jelszó:
Tisztelt érdeklődő
Szívesen vesszük érdeklődését, remélem hamarosan Önt is lelkes csapatunkban üdvözölhetjük.
Ehhez nem kell mást tennie, mint itt regisztrálni, vagy sms-ben, e-mailban, vagy bármilyen rafinált módon eljuttatni hozzánk nevét, telefonszámát, és egy bankszámlaszámot, amire a jutalékát küldeni tudjuk.
Magunkról
Cégünk babamérlegek bérbeadásával, házhozszállításával foglalkozik. Az ajánlatunk szülőkhöz való eljuttatása a védőnők segítségével történik. Ehhez keresünk további partnereket.
Ajánlatunk az Ön számára
Van egy levlap méretű ismertetőnk, amiben a szülőket tájékoztatjuk tevékenységünkről, árainkról. Ezt a kis kártyát kérjük eljuttatni a kismamáknak, vagy a már szülés után lévő anyukáknak. Nem kell agitálni csak egyszerűen a lehetőséget felkínálni számukra. Minden Ön által hozott megrendelés után 1000 Ft/hó fizetünk jutalékként.
Ha Ön regisztrál nálunk, a fent említett módon, kap egy jelszót, amivel beléphet a saját részre fenntartott lapra, ahol naprakészen tájékozódhat az addigi jutalékáról, melyet minden hó 1.-én a számláján talál.(az előző havi forgalom alapján)
Fokozott figyelmet fordítunk a korrekt elszámolásra, ennek ellenére mégis előfordulhat, hogy tévesen azonosítunk be egy címet. Ha ilyen előfordulna, és nem jelenne meg az Ön saját oldalán az adott megrendelés, kérem, forduljon hozzám a 70/311-8364-e számon, vagy e-mailben, hogy tisztázhassuk a kérdést.