Magamról

HOME

Mit is kell rólam tudni?

Urunk 1991. évében születtem, egy napos májusi szombaton, egész pontosan május hónap 18. napján. Valamikor esetefelé fél 7 körül láttam meg a napvilágot, bár ez időtájt a nap már egészen lenyugvóban lehetett. Fiatal éveimet Jánoshidán, szülőfalumban töltöttem. Ott nőttem fel, ott szereztem barátokat, itt koptattam az iskola padját 8 éven keresztül. Előtte persze jártam én is óvodába, mint ahogy szinte mindenki, ám ezek az évek már elég ködösek.

8 év, a tanárokkal vérremenő harc, után Jászberény városába kerültem el középiskolában. Itt ismerkedtem meg komolyabban az informatikával, a linux operációs rendszerrel, bizonyos szinten a weblap készítéssel és egy minimális programozással. Volt egy kedvenc tanárom, ő tartotta a szoftverismeret órát, amin Linux rendszerrel dolgoztunk. Meg volt a maga stílusa fickónak, keményen le is tudott hordani bennünket, ha valamit nem úgy csináltunk ahogyan azt ő elvárta. Szerencsére nagy tudással rendelkezett, és sok hasznos dolgot átadott nekünk, amiknek a mai napig a hasznát veszem. Középiskolás éveimben szereztem meg az angol nyelvvizsgámat, mind a szóbeli, mind az írásbeli részt, amiben sokat segített hogy volt egy 0. évünk, ami heti 12 óra angolt tartalmazott.

Az érettségi bizonyítvány megkaparintása után kerültem el Szeged csodálatos városába. Itt először Programtervező Informatikus szakon kezdtem el, az egyetemista éveimet, de hamar rájöttem, hogy ez nem igazán a nekem való szakirány. 2 év próbálkozás után, végül váltottam, és elkezdtem a, jelenleg is folyatott, Általános Rendszergazda tanulmányaimat.