SZTE - ETR - Markovics Erzsébet oktató kurzusai a 2006/2007 őszi félévre
LETKA053/1:
Élelmiszeriparok 3. (A)
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA191/1:
Sütőipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA192/1:
Sütőipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA192/2:
Sütőipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA192/3:
Sütőipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42
© Makay Géza