SZTE - ETR - Eszes Ferenc Dr. oktató kurzusai a 2006/2007 őszi félévre
VALB2121/1:
Bevezetés a húsipari technológiába
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2121/1:
Bevezetés a húsipari technológiába
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2121/1:
Bevezetés a húsipari technológiába
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETKA051/2:
Élelmiszeriparok 1. (N)
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA224/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA201/1:
Húsipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42
© Makay Géza