SZTE - ETR - Horváthné dr. Almássy Katalin oktató kurzusai a 2006/2007 őszi félévre
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT142/1:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
NEMAT142/2:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
NEMAT142/5:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
LETMA041/1:
Kolloidika 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETTA122/3:
Üzemi gyakorlatok 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42
© Makay Géza