| Kurzus címe: | Gasztronómiatörténet |
| Kurzus kódja: | MUVT091-1 (MUVT (Törzsképzés)) |
| Kurzus típusa: | _Szeminárium, _Gyakorlati jegy |
| Melyik szakon: | művelődésszervező (A). (JGYTFK Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Művelődésszervező (02) [MUV(02)] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Speciálkollégium* |
| Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
| Kötelező: | Kötelezően választható |
| Mikor: | oktatóval egyeztetett időpont |
| Oktató(k): | Szécsiné Járási Anikó. |
| Meghirdető tanszék: | Közművelődési Tanszék |
| Kreditek száma: | 1 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |