Kurzus címe: | Alk. műsz. hőtan és en. gazd. 2.ea. |
Kurzus kódja: | NEGTA113/1 (NEGT (Törzsképzés)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszeripari gépészmérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Alk. műsz. hőtan és en. gazd. 2.ea |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Péter Szabó István, Szabó Gábor Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék |
Kreditek száma: | 4 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |