SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari mikrobiológia' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari mikrobiológia
Kurzus kódja: LEHSZA011/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari mikrobiológia
Javasolt legkorábbi félév: 1
Kötelező: Kötelező
Meghirdető tanszék: Élelmiszertudományi Tanszék
Kreditek száma: 10
Óraszám: Félévre 34
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza