| Kurzus címe: | Vállalati gazdaságtan |
| Kurzus kódja: | LEHSZA015/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Vállalati gazdaságtan |
| Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszertudományi Tanszék |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |