SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari alapgépek' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari alapgépek
Kurzus kódja: LEMAT221/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari alapgépek
Javasolt legkorábbi félév: 3
Kötelező: Kötelező
Meghirdető tanszék: Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 15
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza