SZTE - ETR - 'Élelmiszerkémia' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerkémia
Kurzus kódja: LEMAT141/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszerkémia
Javasolt legkorábbi félév: 3
Kötelező: Kötelező
Meghirdető tanszék: Élelmiszertudományi Tanszék
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 20
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza