| Kurzus címe: | Élelmiszermikrobiológia gy. |
| Kurzus kódja: | NEMAT162/5 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszermikrobiológia gy. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszertudományi Tanszék |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 25 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |