Kurzus címe: | Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | LETAA022/1 (LETA (Állati eredetű feldolg. szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Jankóné dr. Forgács Judit. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 16 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |