SZTE - ETR - 'Baromfiipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: LETAA012/1 (LETA (Állati eredetű feldolg. szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 7
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék
Kreditek száma: 10
Óraszám: Félévre 30
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza