Kurzus címe: | Gyártmányfejlesztés 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Kurzus kódja: | LETHA072/1 (LETH (Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Gyártmányfejlesztés 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Marosi Tibor Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszeripari Gazdaságtan és Marketing Tanszék |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |