SZTE - ETR - 'Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
Kurzus kódja: LETHA042/1 (LETH (Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 7
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Gerő László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszertudományi Tanszék
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza