| Kurzus címe: | Víz és szennyvízkezelés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány |
| Kurzus kódja: | LETHA052/1 (LETH (Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Víz és szennyvízkezelés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | László Zsuzsanna Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |