SZTE - ETR - 'Baromfiipari technológia' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari technológia
Kurzus kódja: LETMA152/1 (LETM (Minőségbiztosító szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari technológia
Javasolt legkorábbi félév: 7
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék
Kreditek száma: 5
Óraszám: Félévre 20
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza