Kurzus címe: | Élip. műveletek és ber. 3. |
Kurzus kódja: | LETMA113/1 (LETM (Minőségbiztosító szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élip. műveletek és ber. 3. |
Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | László Zsuzsanna Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |