| Kurzus címe: | Malomipari technol.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
| Kurzus kódja: | LETNA013/1 (LETN (Növényi eredetű feldolg. szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Malomipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Véha Antal Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék |
| Kreditek száma: | 10 |
| Óraszám: | Félévre 30 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |