Kurzus címe: | Élip. gyártásismeret 2. |
Kurzus kódja: | LETTA082/1 (LETT (Törzsképzés)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élip. gyártásismeret 2. |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Jankóné dr. Forgács Judit. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |