SZTE - ETR - 'Élip. mikrobiológia 3.' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Élip. mikrobiológia 3.
Kurzus kódja: LETTA133/1 (LETT (Törzsképzés))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élip. mikrobiológia 3.
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Soós József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszertudományi Tanszék
Kreditek száma: 5
Óraszám: Félévre 20
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza