Kurzus címe: | Baromfiipari technológia gyak.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NETAA014/1 (NETA (Állati eredetű feldolg. szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Baromfiipari technológia gyak.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék |
Óraszám: | Heti 4 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |