SZTE - ETR - 'Baromfiipari technológia gyak.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari technológia gyak.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NETAA014/1 (NETA (Állati eredetű feldolg. szakirány))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari technológia gyak.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Meghirdető tanszék: Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék
Óraszám: Heti 4
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza