SZTE - ETR - 'Gyártmányfejlesztés 2. gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Gyártmányfejlesztés 2. gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
Kurzus kódja: NETHA142/1 (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Gyakorlati jegy
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Gyártmányfejlesztés 2. gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Marosi Tibor Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszeripari Gazdaságtan és Marketing Tanszék
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza