Kurzus címe: | Min. bizt. rendszerek 3. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Kurzus kódja: | NETHA133/1 (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Min. bizt. rendszerek 3. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Marosi Tibor Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszeripari Gazdaságtan és Marketing Tanszék |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |