| Kurzus címe: | Húsipari techn. gyak. |
| Kurzus kódja: | NETMA202/3 (NETM (Minőségbiztosító szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Húsipari techn. gyak. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 25 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |