Kurzus címe: | Üzemi gyakorlatok 2. |
Kurzus kódja: | NETTA122/3 (NETT (Törzsképzés)) |
Kurzus típusa: | _Konzultációs gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Üzemi gyakorlatok 2. |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Horváthné dr. Almássy Katalin. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszertechnológia és Környezetgazdálkodási Tanszék |
Óraszám: | Félévre 160 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |