SZTE - ETR - 'Az egészséges táplálkozás alapjai' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: Az egészséges táplálkozás alapjai
Kurzus kódja: VALB2111/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Az egészséges táplálkozás alapjai
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Gerő László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszertudományi Tanszék
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza