Kurzus címe: | Minőségügyi alapok |
Kurzus kódja: | XA0021-32 (XANPT (Általános művelő, Nyelv, Pedagógia, Testnevelés)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Általánosan művelő tárgyak kredites |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Szabadon választható |
Mikor: | K 16-17.30 |
Hol: | JGYTF díszterem |
Oktató(k): | Lászlóné Gálfi Márta Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Kreditáló Tanszék |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 100 |
Leírás: | A tantárgy megnevezése: Minőségügyi alapok (am. tárgy) A tantárgy kódja: Tematika: A minőségügy alapja (fogalmak, folyamatok, eljárások). Minőségügyi rendszerek és szabványok fejlődése ISO 9001. Minőségügyi rendszerek és szabványok fejlődése |
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |