| Kurzus címe: | HACCP terv készítése gyak. |
| Kurzus kódja: | EHIA042/1 (EHI (Élelmiszeripari higénia blokk)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | vállalkozó-menedzser (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | HACCP terv készítése gyak. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
| Kötelező: | Kötelezően választható |
| Oktató(k): | Fehér László Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszertudományi Tanszék |
| Óraszám: | Heti 1 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |