SZTE - ETR - 'HACCP terv készítése gyak.' című kurzus adatai (2006/2007 őszi félév)

Kurzus címe: HACCP terv készítése gyak.
Kurzus kódja: EHIA042/1 (EHI (Élelmiszeripari higénia blokk))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: vállalkozó-menedzser (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: HACCP terv készítése gyak.
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Fehér László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszertudományi Tanszék
Óraszám: Heti 1
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 © Makay Géza