| Kurzus címe: | Üzemtelepítés higiéniája |
| Kurzus kódja: | EHIA011/1 (EHI (Élelmiszeripari higénia blokk)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | vállalkozó-menedzser (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Üzemtelepítés higiéniája |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Szabadon választható |
| Oktató(k): | Gerő László Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszertudományi Tanszék |
| Kreditek száma: | 1 |
| Óraszám: | Heti 1 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |