| Kurzus címe: | Állati termék feldolgozás; Szakirány: Vadgazdálkodási szakirány |
| Kurzus kódja: | MMV61 gyak (MMV- (Nappali tagozat_szakmai modul_Vadgazdálkodási szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | mezőgazdasági mérnök (A) (MFK Mezőgazdasági Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Mezőgazdasági Mérnök_N [MM00_N] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Állatitermék feldolgozása; Szakirány: Vadgazdálkodási szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Cserjési Lajosné, Kocsisné Gráff Myrtill Dr. |
| Meghirdető tanszék: | Állattud. és Vadgazd.Int |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | A tantárgy fő célkitúzése a mezőgazdaság jelenlegi igényeihez igazodó, az önálló vállalkozást segítő, mind a termelő, mind a feldolgozó számára hasznos élelmiszerhigiéniai ismeretanyag átadása a hallgatóknak. |
| Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42 | © Makay Géza |