| Kurzus címe: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Távoktatás _ ökonómia, marketing szakirá |
| Kurzus kódja: | MMTOMM111 ea (MMTOMM-T (MMTOMM-T)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | mezőgazdasági mérnök (A) (MFK Mezőgazdasági Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Mezőgazdasági mérnök_T [MM00_T] (A) (távoktatási tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Távoktatás _ ökonómia, marketing szakirá |
| Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Kocsisné Gráff Myrtill Dr. |
| Meghirdető tanszék: | Állattud. és Vadgazd.Int |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Heti 8 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | A tantárgy fő célkitúzése a mezőgazdaság jelenlegi igényeihez igazodó, az önálló vállalkozást segítő, mind a termelő, mind a feldolgozó számára hasznos élelmiszerhigiéniai ismeretanyag átadása a hallgatóknak. |