SZTE - ETR - Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2006/2007 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEHSZA013/1:
Élelmiszer-biztonsági program
(_Előadás, _Kollokvium).
LEHSZA012/1:
Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
LEHSZA011/1:
Élelmiszeripari mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
LEHSZA014/1:
Számítógépes kommunikáció
(_Előadás, _Minősítés).
LEHSZA015/1:
Vállalati gazdaságtan
(_Előadás, _Minősítés).
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEHSZA042/1:
Biotechnológia aktuális kérdései
(_Előadás, _Minősítés).
LEHSZA041/1:
Élelmiszer technológiai higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
LEHSZA044/1:
Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései
(_Előadás, _Minősítés).
LEHSZA026/1:
Integrált irányítási rendszerek
(_Előadás, _Kollokvium).
LEHSZA027/1:
Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
(_Előadás, _Kollokvium).
LEHSZA025/1:
Környezetvédelmi menedzsment
(_Előadás, _Kollokvium).
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42
© Makay Géza