SZTE - ETR - Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2006/2007 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (7. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LETMA061/1:
Élelmiszerbiztonság 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
LETMA051/1:
Élelmiszerelőállítás term. tud. alapjai; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LETKA051/1:
Élelmiszeriparok 1. (A)
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő
LETKA051/2:
Élelmiszeriparok 1. (N)
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LETTA082/1:
Élip. gyártásismeret 2.
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné dr. Forgács Judit
LETTA133/1:
Élip. mikrobiológia 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LETMA111/1:
Élip. műveletek és ber. 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
László Zsuzsanna Dr.
LETMA041/1:
Kolloidika 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Horváthné dr. Almássy Katalin
LETMA031/1:
Menedzsment 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gulyás László Dr.
LETTA101/1:
Min. biztosítási rendsz.
(_Előadás, _Minősítés).
Marosi Tibor Dr.
LETTA151/1:
Munkavédelem
(_Előadás, _Minősítés).
Batki Sándor
LETKA031/1:
Táplálkozásbiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LETTA141/1:
Higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETTA097/1:
Vállalkozási ism.
(_Előadás, _Minősítés).
Müller Rudolf Dr.
4. évfolyam (7. félév) kurzusai:
LETMA165/1:
Baromfiipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné dr. Forgács Judit
LETAA022/1:
Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné dr. Forgács Judit
LETMA152/1:
Baromfiipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné dr. Forgács Judit
LETAA012/1:
Baromfiipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné dr. Forgács Judit
LETKA053/1:
Élelmiszeriparok 3. (A)
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet
LETKA053/2:
Élelmiszeriparok 3. (N)
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József
LETMA113/1:
Élip. műveletek és ber. 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
László Zsuzsanna Dr.
LETKA042/1:
Élip. műveletek és berend. 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LETHA072/1:
Gyártmányfejlesztés 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LETMA102/1:
Gyártmányfejlesztés 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LETHA023/1:
Iparági higiénia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
LETMA163/1:
Malomipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő
LETNA023/1:
Malomipari gépek; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő
LETNA013/1:
Malomipari technol.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Véha Antal Dr.
LETMA143/1:
Malomipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Véha Antal Dr.
LETMA022/1:
Marketing 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Simon Gábor
LETMA081/1:
Műszeres minőségell. mat. alap. 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
LETKA021/1:
Op. menedzsm.(folyamatszerv)
(_Előadás, _Minősítés).
Müller Rudolf Dr.
LETMA011/1:
Számítástechnika 3.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Sárosi József
LETHA042/1:
Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LETMA092/1:
TQM; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(SZÉF Előadás, _Minősítés).
Marosi Tibor Dr.
LETTA095/1:
Vállalati gazdaságtan 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
LETHA052/1:
Víz és szennyvízkezelés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
László Zsuzsanna Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42
© Makay Géza