SZTE - ETR - Élelmiszertudományi Tanszék kurzusai a 2006/2007 őszi félévre
LGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT082/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/2:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/3:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/4:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT042/1:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/2:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/3:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/4:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/5:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT061/1:
Biológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT061/1:
Biológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT062/1:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/2:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/3:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/4:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/5:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA042/1:
Biotechnológia aktuális kérdései
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKOA031/1:
Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA041/1:
Élelmiszer technológiai higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA013/1:
Élelmiszer-biztonsági program
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA061/1:
Élelmiszerbiztonság 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA112/1:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA081/1:
Élelmiszerelőállítás term. tud. a.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA051/1:
Élelmiszerelőállítás term. tud. alapjai; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA181/1:
Élelmiszeripari jogi ismeretek ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA012/1:
Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA011/1:
Élelmiszeripari mikrobiológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT141/1:
Élelmiszerkémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT141/1:
Élelmiszerkémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT142/1:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
NEMAT142/2:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
NEMAT142/3:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
NEMAT142/4:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
NEMAT142/5:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, SZÉF Aláírás)
LEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT162/1:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/2:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/3:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/4:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/5:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA171/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETTA133/1:
Élip. mikrobiológia 3.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA044/1:
Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETTA141/1:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA081/1:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA161/1:
Higiénia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA026/1:
Integrált irányítási rendszerek
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETHA023/1:
Iparági higiénia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA021/1:
Járványtan és személyi higiénia; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA027/1:
Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA041/1:
Kolloidika 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA091/1:
Környezeti mikrobiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA025/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LGVAT091/1:
Növénytermesztés
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT091/1:
Növénytermesztés ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA014/1:
Számítógépes kommunikáció
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETKA031/1:
Táplálkozásbiológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA081/1:
Táplálkozásbiológia 1. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETHA042/1:
Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA015/1:
Vállalati gazdaságtan
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
NETHA031/1:
Üzemek és berendezések higiéniája ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA032/1:
Üzemek és berendezések higiéniája gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2006-09-14 10:42
© Makay Géza