SZTE - ETR - Véha Antal Dr. oktató kurzusai a 2006/2007 tavaszi félévre
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETNA033/1:
Gabonaiparok; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA195/1:
Malomipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA196/3:
Malomipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA196/4:
Malomipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza