SZTE - ETR - Eszes Ferenc Dr. oktató kurzusai a 2006/2007 tavaszi félévre
NETAA037/1:
Állati term. hőkez.tartósítása; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA164/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA021/1:
Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA022/2:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETAA021/V:
Húsipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA151/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETAA011/V:
Húsipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza