SZTE - ETR - Fehér László Dr. oktató kurzusai a 2006/2007 tavaszi félévre
LETMA062/1:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA093/1:
Élip. mikrobiológia ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA094/1:
Élip. mikrobiológia gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NVMTA094/2:
Élip. mikrobiológia gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETHA051/1:
Higiéniai ellenőrzés ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA021/1:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA051/1:
Új minőségbiztosítási rendszerek
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza