SZTE - ETR - Jankóné dr. Forgács Judit oktató kurzusai a 2006/2007 tavaszi félévre
NETMA203/V:
Baromfiip. techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA204/V:
Baromfiip. techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA225/V:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETAA022/V:
Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA013/V:
Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA111/2:
Élelmiszeriparok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT242/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/3:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/4:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/5:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2201/1:
Libamáj és toll EU konform előállítása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2201/1:
Libamáj és toll EU konform előállítása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2201/1:
Libamáj és toll EU konform előállítása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2201/1:
Libamáj felhasználása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2201/1:
Libamáj felhasználása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza