Kurzus címe: | American Foodways |
Kurzus kódja: | ANGKN3-21-34 (ANGKN3 (Angol tanárkiegészítő 2 éves)) |
Kurzus típusa: | _Szeminárium, _Gyakorlati jegy |
Melyik szakon: | angol (bölcsész / tanár) (T) (BTK Bölcsészettudományi Kar) |
Melyik képzési programban: | Angol KN [.A526_N] (T) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Kiegészítő nem nyelvi szakképzési tárgy (szeminárium) |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Mikor: | SZ 10-12 |
Hol: | 5 |
Oktató(k): | Rozsnyai Bálint Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Angol-Amerikai Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Leírás: | The course will discuss American foodways, that is, the beliefs and behaviors surrounding the production, distribution and consumption of food in the United States from colonial times to the 21st c. The examination of food practices and beliefs will inv |