| Kurzus címe: | Az italok és az ivás kultúrtörténet |
| Kurzus kódja: | TORV209-1 (TORV (TORV)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | történelem (bölcsész / tanár) (E) (BTK Bölcsészettudományi Kar) |
| Melyik képzési programban: | Történelem_N [T510_N] (E) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Rokontudományok |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Szabadon választható |
| Mikor: | hétfő: 19-20.30 |
| Hol: | Magyar Történeti Szeminárium |
| Oktató(k): | Marton Szabolcs. |
| Meghirdető tanszék: | Történeti Segédtudományok Tanszék |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 60 |
| Leírás: | A víztól kezdv a szeszesitalokon át kocsmatörténetig vizsgálju az italok történetét. Nem politikatörténet! |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |