SZTE - ETR - 'Borászati fermentációs eljárások' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Borászati fermentációs eljárások
Kurzus kódja: BDIT19-2 (BDIT (Biológia Doktori Iskola tárgyai))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: biológus doktori iskola (P) (TTK Természettudományi Kar)
Melyik képzési programban: PhD/Biológia doktori iskola_N [X3B0_N] (P) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: PhD szabadon választható
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelező
Mikor: Szerda, 16:00-18:00
Hol: Biológiai épület, Újszeged, Nagyelőadó
Oktató(k): Palágyi-Mészáros Lívia Sarolta, Tóth András.
Meghirdető tanszék: Biológus Tanszékcsoport
Kreditek száma: 3
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1
Leírás: A foglalkozásokon való részvétel követelményei és a távolmaradás pótlásának lehetősége: Az előadásokon való részvétel ajánlott, nem kötelező. Az igazolás módja a foglalkozásokon és a vizsgán való távollét esetén: Vizsgán való távollét: orvosi igazo

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza