| Kurzus címe: | Borászati fermentációs eljárások |
| Kurzus kódja: | BDIT19-2 (BDIT (Biológia Doktori Iskola tárgyai)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | biológus doktori iskola (P) (TTK Természettudományi Kar) |
| Melyik képzési programban: | PhD/Biológia doktori iskola_N [X3B0_N] (P) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | PhD szabadon választható |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Kötelező |
| Mikor: | Szerda, 16:00-18:00 |
| Hol: | Biológiai épület, Újszeged, Nagyelőadó |
| Oktató(k): | Palágyi-Mészáros Lívia Sarolta, Tóth András. |
| Meghirdető tanszék: | Biológus Tanszékcsoport |
| Kreditek száma: | 3 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | A foglalkozásokon való részvétel követelményei és a távolmaradás pótlásának lehetősége: Az előadásokon való részvétel ajánlott, nem kötelező. Az igazolás módja a foglalkozásokon és a vizsgán való távollét esetén: Vizsgán való távollét: orvosi igazo |