| Kurzus címe: | Borászati fermentációs eljárások |
| Kurzus kódja: | KTDIT05-1 (KTDIT (Környezettudományi Doktori Iskola tárgyai)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | környezettudományi- és technológiai di. (P) (TTK Természettudományi Kar) |
| Melyik képzési programban: | PhD/Környezettudományi doktori iskola_N [X3E0_N] (P) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Borászati biotechnológia |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Kötelező |
| Mikor: | Szerda, 16:00-18:00 |
| Hol: | Biológiai épület, Újszeged, Nagyelőadó |
| Oktató(k): | Palágyi-Mészáros Lívia Sarolta, Tóth András. |
| Meghirdető tanszék: | Környezettudományi Intézet |
| Kreditek száma: | 3 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | A foglalkozásokon való részvétel követelményei és a távolmaradás pótlásának lehetősége: Az előadásokon való részvétel ajánlott, nem kötelező. Az igazolás módja a foglalkozásokon és a vizsgán való távollét esetén: Vizsgán való távollét: orvosi igazo |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |