SZTE - ETR - 'Diplomatervezés-, készítés' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Diplomatervezés-, készítés
Kurzus kódja: LEHSZA061/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök))
Kurzus típusa: _Konzultációs gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Diplomatervezés-, készítés
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Óraszám: Félévre 30
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza