| Kurzus címe: | Diplomatervezés-, készítés |
| Kurzus kódja: | LEHSZA061/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök)) |
| Kurzus típusa: | _Konzultációs gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Diplomatervezés-, készítés |
| Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Óraszám: | Félévre 30 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |