Kurzus címe: | Élelmiszerek és csomagoló anyagok toxikológiája |
Kurzus kódja: | LEHSZA022/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszerek és csomagoló anyagok toxikológiája |
Javasolt legkorábbi félév: | 2 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Soós József Dr., Téren József Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 10 |
Óraszám: | Félévre 25 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |