SZTE - ETR - 'Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
Kurzus kódja: LEHSZA021/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
Javasolt legkorábbi félév: 2
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Fehér László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 18
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza