SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari nyersanyagismeret' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari nyersanyagismeret
Kurzus kódja: LEMAT071/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari nyersanyagismeret
Javasolt legkorábbi félév: 2
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Bajúsz Ildikó.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza